Naevus, anyajegy és jóindulatú bőrdaganat

2023-07-12 by himgmedical
Minimál csomag

Ügyfeleinknek lehetősége van naevus, anyajegy, valamint jóindulatú bőrdaganat eltávolítására, ambulánsan végezhető sebészeti beavatkozás során, beutaló nélkül, Budapesten a 13. kerületben.

Naevus / anyajegy / jóindulatú bőrdaganat

Bőrünk a legnagyobb szervünk, mely véd a környezeti ártalmaktól, napsugárzástól. Az utóbbi évtizedekben a jó- és rosszindulatú bőrdaganatok száma jelentősen emelkedett. Ezért a bőrgyógyászati szűrés kiemelt fontosságú. Ha az elváltozás növekszik, színe, alakja megváltozik, esetleg körülötte gyulladás alakul ki, kisebesedik, mielőbbi bőrgyógyászati vizsgálat javasolt.

Az anyajegyek eltávolításának többféle javallata lehet. Ha felmerül rosszindulatú elváltozás, vagy az elváltozás mérete, típusa hajlamosít a rosszindulatú elfajulásra, ilyenkor a bőrgyógyász véleménye a döntő a műtéti javallat megfogalmazásában, aki pontos javaslatot ad, mekkora biztonsági zónával (ép bőrterülettel) távolítsuk el az anyajegyet. Másik esetben a pácienst zavarja az anyajegy, esztétikai panaszt okoz, vagy a ruházat, ékszerek beleakadnak, irritálják.

Az anyajegy eltávolítása helyi érzéstelenítésben történik, az érzéstelítőt igen vékony tűvel adjuk, minimális fájdalmat okoz. A beavatkozás rövid, nem megterhelő, sebgyógyulás várhatóan zavartalan, ezért egyszerre több bőrelváltozás is eltávolítható.

Az eltávolított anyajegyeket minden esetben szövettani vizsgálatra küldjük.

Fontos megjegyezni, hogy minden egyedi esetben sebész végezze el a megfelelő értékelést és döntést a bőrdaganat eltávolítására vonatkozóan. Ő képes értékelni a daganat jellegét, méretét és elhelyezkedését, valamint az Ön egyedi igényeit és kockázati tényezőit. A szakorvos megfelelő tanácsokkal és információval szolgálhat a különböző eltávolítási módszerek előnyeiről, hátrányairól és lehetséges eredményeiről.

A HIMG Medical sebész szakorvosa:

Dr. Fekete Krisztina

Dr. Fekete Krisztina

Sebész szakorvos

Dr. Fekete Krisztina

Dr. Lendvai András

Sebész szakorvos

Himgmedical

Sebészeti szakrendelés ára

Jelentkezzen hozzánk sebészeti szakrendelésre

49.000 Ft – tól
  • Naevus, anyajegy és jóindulatú bőrdaganat eltávolítása
  • Beutaló nélkül
  • Ambulánsan végezhető sebészeti beavatkozás
  • Budapesten a 13. kerületben

Jelentkezés vizsgálatra:

Jelentkezzen hozzánk még ma sebészeti szakrendelésre beutaló nélkül Budapesten, a 13. kerületben
Jelentkezzen vizsgálatra az alábbi telefonszámon:
+36 30 207 4588

Kedves Páciensek!

Sebészeti szolgáltatásaink jelenleg nem elérhetőek.
Megértésüket köszönjük!