Fibróma, szemölcs

2023-07-12 by himgmedical
Minimál csomag

Ügyfeleinknek lehetősége van fibróma, szemölcs eltávolítására, ambulánsan végezhető sebészeti beavatkozás során, beutaló nélkül, Budapesten a 13. kerületben.

Fibróma, szemölcs eltávolítása

A fibróma, más néven szemölcs, egy jóindulatú bőrelváltozás, amely a bőrön vagy a nyálkahártyán kialakulhat. A szemölcsök általában a bőr vékonyabb vagy durvább területein jelennek meg, és leggyakrabban a kezeken, az ujjakon, a lábakon és az arcon fordulnak elő. Ezek a bőrelváltozások általában apró, kiemelkedő csomók vagy dudorok, és színük változhat a bőrszíntől függően, kezdve a barnás vagy szürkés árnyalatokig.

A fibrómák általában fájdalommentesek és nem jelentenek komoly egészségügyi kockázatot. Azonban sok ember számára esztétikai vagy kényelmi problémát jelenthetnek, különösen akkor, ha a szemölcsök nagyobbak vagy a bőrön látható helyen találhatók.

A fibrómák kezelése különböző módszerekkel történhet, amelyeket a sebész a fibróma jellegétől, méretétől és elhelyezkedésétől függően választ ki. Az egyik leggyakoribb kezelési mód a sebészeti eltávolítás. Ez a módszer helyi érzéstelenítésben végezhető, amelynek során a sebész egy metszést végez a bőrön, majd óvatosan eltávolítja a fibrómát. Az eltávolítás után általában varratókat alkalmaznak a seb összezárására. A sebészeti eltávolítás során a fibróma egésze eltávolításra kerül, csökkentve ezzel a kiújulás lehetőségét.

Fontos megjegyezni, hogy bár a fibróma kezelése általában hatékony és biztonságos, minden beavatkozásnak vannak bizonyos kockázatai és lehetséges mellékhatásai. Lehetséges, hogy a fibróma kiújulhat a kezelés után, vagy lehetnek hegesedési vagy fertőzési problémák. Ezért fontos, hogy a fibróma kezelését képzett és tapasztalt orvos végezze, aki megfelelően értékelheti a fibróma jellegét és méretét, és kiválaszthatja a legmegfelelőbb kezelési módszert.

Minden egyedi esetben konzultáljon egy sebész szakemberrel, aki meg tudja vizsgálni a fibrómákat és a lehető legmegfelelőbb kezelést tudja ajánlani az Ön számára. Az időben történő felismerés és kezelés segíthet megelőzni a fibrómák növekedését és további problémák kialakulását.

A HIMG Medical sebész szakorvosa:

Dr. Fekete Krisztina

Dr. Fekete Krisztina

Sebész szakorvos

Dr. Fekete Krisztina

Dr. Lendvai András

Sebész szakorvos

Himgmedical

Sebészeti szakrendelés ára

Jelentkezzen hozzánk sebészeti szakrendelésre

39.000 Ft – tól
  • Fibróma, szemölcs eltávolítása
  • Beutaló nélkül
  • Ambulánsan végezhető sebészeti beavatkozás
  • Budapesten a 13. kerületben

Jelentkezés vizsgálatra:

Jelentkezzen hozzánk még ma sebészeti szakrendelésre beutaló nélkül Budapesten, a 13. kerületben
Jelentkezzen vizsgálatra az alábbi telefonszámon:
+36 30 207 4588

Kedves Páciensek!

Sebészeti szolgáltatásaink jelenleg nem elérhetőek.
Megértésüket köszönjük!