Laborvizsgálatok

2016-08-10 by himgmedical

Ügyfeleink számára többféle laborvizsgálatok állnak rendelkezésre beutaló nélkül, Budapesten a 13. kerületben.

Mi, a HIMG Medical-nál abban hiszünk, hogy az egészség szempontjából a megelőzésre kell fektetni a legnagyobb hangsúlyt. A laboratóriumi vizsgálatoknak pedig kulcsfontosságú szerepük van ebben.

A testünkben keringő vér élő szinte minden információt képes összegyűjteni az emberi szervezetről! Keringése során ugyanis kapcsolatba kerül sejtjeinkkel, betolakodó kórokozókkal, betegséget okozó elváltozásokkal, rendellenességekkel, s így felhalmozódnak benne az egészséges szervezethez képest mutatkozó eltéréseket kódoló hírek is. A modern laboratóriumi diagnosztikának köszönhetően lehetőség nyílik felfedni és kimutatni ezeket a tényeket! A laboratóriumi tesztek, szakértő laboratóriumi háttér nélkül ma már elképzelhetetlen a korszerű egészségügyi ellátás.

Elmondható tehát, hogy egy laborvizsgálat segíthet a panaszok és tünetek hátterében álló betegségek feltárásában, egy betegségek korai szakaszában is segítséget nyújthat illetve a terápiák hatékonyságának megítélésében is.

A laborvizsgálatok eredménye önmagában azonban diagnózis, a mért eredményeket tartalmazza a lelet, melyre a vizsgálatot elrendelő szakorvos ad diagnózist és kezelési javaslatot.

A HIMG Medical számtalan laborvizsgálatot és különféle laboratóriumi vizsgálati csomagot kínál ügyfelei számára. Csomagjaink egyszerűsítik a vizsgálatválasztást. Úgy állítottuk össze őket, hogy pácienseink megtalálják közöttük azt, amire éppen szükségük van.

Laborvizsgálati csomagjaink:

* A kedvezmény feltételeiről érdeklődjön telefonon.

Jelentkezés vizsgálatra:

Mérje fel egészségi állapotát!

Jelentkezzen vizsgálatra az alábbi telefonszámon:
+36 30 207 4588