A hajbeültetés díja

2019-08-14 by himgmedical

Legtöbbünk az egészségünkhöz hasonlóan magától értetődőnek veszi a hajszálait is – legalábbis addig, amíg ki nem hullanak. Az egyetlen biztos módszer a hajritkulás kezelésére a hajbeültetés. Ez segít visszahozni azt, ami egykor teljesen vagy legalábbis részben elveszett.

Ha Önt a kopaszodása zavarja, akkor ez a beavatkozás a legjobb módja, hogy újra magabiztosan érezze magát. A hajbeültetés előtt mindenképp beszéljen orvosával arról, hogy mire számíthat a műtét alatt és után.

Mi az a hajbeültetés?

Egy olyan beavatkozás, amely során a tarkó tájékáról kinyert graftokat átültetjük a hajhiányos területekre. Ezeket az átültetéseket az 1950-es évektől kezdődően végezték először az Egyesült Államokban, ám azóta a technikák nagyon sokat javultak és finomodtak.

A beavatkozás előtt először a sebész megtisztítja a fejbőrt és érzéstelenítő injekciót fecskendez be a fej hátsó részébe. Ön a transzplantáció több módszerét is választhatja: a FUE, a FUE2 vagy az SHE hajbeültetési módszert is.

A transzplantáció a beültetett terület nagyságától függően körülbelül 5-8 órát vesz igénybe. Később szükséges lehet egy másik beavatkozás is, ha Ön úgy dönt, hogy sűríteni szeretné a haját.

A hajbeültetés költségei

A hajátültetés ára nagyban függ az átültetett haj mennyiségétől, valamint a kiválasztott hajbeültetési módszertől is. Minél több graftot kell átültetni, az összeg annál magasabb. Ezen felül a hajátültetés milyensége is befolyásoló tényezővel van, ugyanis egy komplikáltabb esetnél (pl. forgó, ősz hajszálak) az ár megnövekedhet. Minden esetben egyedi árajánlatot adunk Önnek a hajvizsgálat után. Előre sajnos nem tudjuk megmondani a hajtranszplantáció költségét, ugyanis ez mindig eltérő az individuális esetek, fejbőrök és kopaszodások miatt. Weboldalunkon tájékozódhat a legfrissebb árainkról.

Klinikánkon rendszeresen tartunk akciókat, hogy megkönnyítsük a fizetést, és hogy minél több ember tudja megengedni magának ezt a beavatkozást. Ennek ellenére a beültetésre javasolt graftok számából és a minőségből sosem engedünk! A hajbeültetés után mi 100%-os garantált eredményt és hajbeültetési garanciát vállalunk!

Minőségi hajbeültetést csak a HIMG hajbeültetési klinikától!